HET FAVELA PROJECT

pp foundation logo

INK projeto is een project in een van de sloppenwijken van Rio de Janeiro met 80 kinderen die hopen op een betere toekomst. Het doel van het project is het gebruik maken van de verbindende kracht van voetbal om te voorkomen dat de kinderen het foute pad gaan bewandelen. Het project wordt geleid door 3 mannen die wél ooit dit pad kozen en als geen ander het belang begrijpen om hiervan weg te blijven. Ze onderwijzen de kinderen op die manier over de maakbaarheid van hun toekomst.

DE DROOM

14 januari lanceren we de documentaire die volledig in het teken staat van het project. Deze documentaire vertelt het verhaal van een prachtig initiatief, zijn oprichters en de gezamenlijke droom die we hebben om een school te bouwen, naast het voetbalveldje, waar we de kinderen écht onderwijs kunnen geven.

Denk aan Engelse lessen, lessen om zelf een bedrijfje te kunnen starten of zelf in je onderhoud te kunnen voorzien. Het spreken van de Engelse taal werkt extreem kans vergrotend om uiteindelijk een toekomst buiten de sloppenwijken op te bouwen.

HET DOEL

Met lokaal talent willen we de bouw van het schooltje realiseren en hiervoor hebben een offerte op laten stellen welke omgerekend €41.208 (230.695,55R$) is.

Wat we kunnen realiseren met dit bedrag
1. Constructie van het gebouw.
2. Inrichting van de ruimte.
3. Lesmateriaal voor de kinderen.
4. Gas, water, licht en internet.

het favela project

Met jullie hulp hebben we inmiddels dit stuk grond kunnen kopen, waar de school gebouwd gaat worden.

het favela project

ONZE BELOFTE

PP Foundation blijft nauw betrokken bij het project en ondersteund het blijvend. 

Wat we beloven
1. Iedere euro is voor het project 
2. We leggen de voortgang vast in beeld
3. Eind januari starten we met de bouw

HELP MEE

Personal Protein ondersteunt het project blijvend. Met het plaatsen van een bestelling, help je al mee. Heb je het gevoel dat je meer wil bijdragen?

  • 810,00 Raised
    of 41.208,00
 

Met film en beeld zullen we jullie op de hoogte blijven houden van de voortgang van het project. Iedere bijdrage, in welke vorm dan ook, is ontzettend bruikbaar en zijn we heel dankbaar voor.

het favela project