Zo maak je deze Pumpkin Baked Oats
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Roer in een grote kom havervlokken, havermout, bakpoeder, pumpkin spice en zout door
elkaar.
3. Mix in een andere kom of in een blender kort de pompoenpuree met de amandelmelk, ei,
whey, smaakshots en maple syrup tot een glad mengsel.
4. Doe de natte ingrediënten in de kom bij de havermout en roer alles door elkaar. Laat even 5
minuten zo staan.
5. Vet een ovenschaal in.
6. Roer de havermout nogmaals door en giet dit in de ovenschaal. Strooi de chocolate chips er
overheen.
7. Zet de schaal in de oven, bak de havermout 35 minuten in de voorverwarmde oven.
8. Haal de schaal uit de oven, laat even 5 minuten afkoelen en snijd in vieren.
9. Drizzle er optioneel wat pindakaas overheen.
Ga naar recepten van Laura