9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Retourbeleid

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je iets terug wilt sturen van jouw bestelling. We helpen je daar uiteraard graag bij. Lees hieronder de  voorwaarden goed door en neem contact met ons op om jouw retourzending in te zetten. Dan zullen wij er voor zorgen dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt.

Je kunt sportvoeding alleen retourneren wanneer:
– Het product ongeopend is. Geopende producten, waar de verzegeling van verbroken is of van is geconsumeerd, kunnen wij helaas niet terugnemen in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne. Stel je voor dat wij jou een eiwitreepje op sturen waar al een hapje uit is, dat wil je niet.

Je kunt kleding of accessoires alleen retourneren wanneer:
– Het product bij ontvangst gebreken vertoond of kapot is.
– Het product ongedragen is, het originele label nog aan het product bevestigd is en de originele verpakking nog aanwezig is. Natuurlijk mag je het product gewoon even passen.

Zo stuur je jouw bestelling of een product retour
1. Neem contact met ons op om jouw retourzending aan te melden. Vergeet niet even jouw ordernummer te vermelden. Wel zo handig!
2. Je ontvangt van ons een retourlabel of retouradres per e-mail.
3. Verpak jouw retourzending netjes in een doos en plak daar het retourlabel- of adres op.
4. Geef jouw pakket af bij een PostNL punt en bewaar het verzendbewijs goed!
5. Na het ontvangen van jouw retourzending wordt het geld binnen enkele dagen teruggestort.

Verzendkosten voor jouw retourzending
De verzendkosten voor retourzendingen zijn gedeeltelijk voor eigen rekening. Er wordt €4,95 gerekend als bijdrage in de verzendkosten van het retourneren. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het te ontvangen aankoopbedrag van het teruggestuurde product of bestelling.

Voor onderstaande gevallen dragen wij zorg voor de verzendkosten:
– Er ontbreekt een product van jouw bestelling.
– Je hebt een verkeerd product ontvangen.
– Een ontvangen product is beschadigd of kapot.
– Een ontvangen product is over de houdbaarheidsdatum.

Producten ruilen
Het is helaas niet mogelijk om een (ongeopend/ongebruikt) product te ruilen. Stuur jouw producten terug volgens onze retourprocedure en plaats een nieuwe bestelling. Maar vergeet niet, van ruilen komt huilen…

Garantietermijn
Op elke bestelling heb je als consument altijd recht op de wettelijke bepalingen wat betreft garantie. De wettelijke garantie houdt kort door de bocht in dat het product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Check onze algemene voorwaarden om alles te lezen over de garantietermijn.

Herroepingsrecht
Oops. Je hebt iets besteld en komt erachter dat je het eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Het overkomt iedereen wel eens. Je hebt gelukkig 14 dagen de tijd om jouw bestelling te annuleren en te retourneren. Check onze algemene voorwaarden om alles te lezen over het herroepingsrecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.