9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

ADVIES

We geven je graag persoonlijk advies over welke producten goed bij je passen of welke juist niet. Aan de hand van een paar korte vragen krijgen we snel een goed beeld van hoe we jou van het beste advies kunnen voorzien. 

Bel ons: 020-3039501
Mail ons: [email protected]

We reageren altijd binnen 24 uur, vaak sneller, en je betaalt er natuurlijk niks voor.
personal protein advies

Bij Personal Protein® stel je jouw nutrition pack samen op basis van jouw doelen en voorkeuren. Kies zelf de vitaminen, mineralen en eiwitten die je nodig hebt, eventueel met wat advies vanuit ons. Op deze manier krijg ook jij de kans om alles uit het leven te halen. En dat begint bij het maken van de juiste keuzes.

“We geven je weer volledige controle over jouw persoonlijke nutrition en self-care routine.”

FAQ

Nee! We helpen je met alle liefde de we hebben bij het maken van de juiste keuzes. Iedereen is anders en heeft andere behoeftes, wensen en doelen. We hechten daarom enorm veel waarde aan het geven van een persoonlijk advies. Aarzel dus niet als je twijfelt tijdens het shoppen om contact met ons op te nemen. We zijn er voor je.

Het advies van een (behandelend) arts is altijd leidend. Jouw arts kent jouw persoonlijke situatie en historie en je kunt daarom het beste jouw vraag over voeding bij hem/haar neerleggen. Mocht je dit gedaan hebben dan kunnen wij je uiteraard helpen bij het maken van de beste keuze.   

Het delen van kennis is altijd waardevol. Maar het persoonlijke advies wat we je geven is gebaseerd op jouw wensen, doelen en/of situatie. Je kunt dit in sommige gevallen niet 1 op 1 overnemen of doorgeven aan iemand anders. Stuur je vriend door naar ons, dan helpen we hem of haar ook zoals we jou geholpen hebben.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.