Over Ons

We houden van simpel.
Nutrition moet toegankelijk zijn voor iedereen met een gezonde levensstijl. Of dit nu heel actief is of juist helemaal niet. Wij maken het daarom niet moeilijker dan nodig is, delen onze kennis en geven je advies om je bewust te maken van alle mogelijke voordelen.

about_8

“We zijn hier om de gebruiks standaard van nutrition te verleggen.”

about_10

We produceren bewust. 
Als je gezond wilt leven, wil je ook dat wat je kiest echt goed voor je is. We werken daarom uitsluitend met de meest pure en beste ingrediënten op de markt. Bedacht in Amsterdam, ontwikkeld in onze fabriek in Tilburg, gepersonaliseerd bij jou thuis.

We zijn er voor je.
Wij vinden dat jij zelf bewust moet kiezen voor de nutrition die bij jou past. We zorgen ervoor dat jij weet wat goed voor je is én hoe je het gebruikt. Volledig afhankelijk van jouw persoonlijke doelen & levensstijl.

about_5

“Wij motiveren jou je beste leven te leiden, op jouw voorwaarden.”

about_3

We doen het net even anders.
Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om z’n beste leven te leiden. Iedere dag dagen we onszelf uit om het nog beter te doen en er voor te zorgen dat de wereld om ons heen een stukje mooier wordt. We zijn actief betrokken bij maatschappelijke projecten waar ook jij bij kunt helpen.

We doen het samen.
Wij geloven dat een gebalanceerde levensstijl draait om meer dan een gezond lichaam, namelijk een gelukkig én gezond leven. We geven om jouw geluk, maar ook om de planeet. We doen er dan ook alles aan om samen verspilling tegen te gaan.

about_2

Shop bij onze partners

Reviews

 1. Mark (geverifieerde eigenaar)

  Super product

  Clear Whey IsolateClear Whey Isolate

 2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijk voor bijv. in je kwark of eiwitshake!

  Build Your Flavour 4-PackBuild Your Flavour 4-Pack

 3. Ninoh Van Dijke (geverifieerde eigenaar)

  Erg lekker en lost goed op

  Clear Whey IsolateClear Whey Isolate

 4. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Fijne preworkout. Goed te mengen met clear whey protein.

  Pre-WorkoutPre-Workout

 5. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Prima proteïne poeder voor shakes, maar niet te gebruiken in bv. cake of pannenkoeken. Textuur wordt heel raar en gelei-achtig.

  Protein BlendProtein Blend