9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Support

We zijn er voor je om je te helpen met alle vragen die je hebt over onze producten, bestellingen, levensstijl of problemen.

Bel ons
020-3039501
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons
[email protected]
Maandag t/m vrijdag altijd binnen 24 uur reactie.

Chat met ons
Gebruik de button rechts in je beeld.
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Social ons
Op Instagram of Facebook

FAQ

MIjn Bestelling

Als je op werkdagen voor 15:00 besteld, heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Je kunt er voor kiezen om je bestelling op een later moment of op een afhaallocatie te laten bezorgen als dit beter voor je uitkomt.

Super vervelend! In de meeste gevallen is er vertraging opgelopen bij onze verzendpartner PostNL. Houdt je track&trace goed in de gaten. Heb je na 3 dagen na verzending jouw bestelling nog niet binnen? Neem dan contact met ons op per mail met je ordernummer, dan gaan wij erachteraan voor je.

Dat is gek. Soms laat de techniek ons een beetje in de steek. Neem hiervoor contact met ons op per mail met je ordernummer, dan gaan we kijken wat er aan de hand is.

Zodra je bestelling binnenkomt wordt jouw bestelling direct verwerkt. Soms is het mogelijk om jouw bestelling nog te annuleren zodat je een nieuwe bestelling kunt plaatsen. Neem hiervoor contact met ons op per mail of telefonisch met je ordernummer, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen.

Zodra je bestelling binnenkomt wordt jouw bestelling direct verwerkt. Het kan daarom zijn dat dit niet meer mogelijk is. Als je snel bent kunnen we het nog proberen voor je. Neem hiervoor contact met ons op per mail of telefonisch met je ordernummer, dan gaan we kijken wat we nog voor je kunnen doen.

Ook al hadden we dit heel gezellig gevonden, is dat helaas niet mogelijk bij ons. Maar de postbode komt met alle plezier jouw bestelling bezorgen. Vergeet hem niet te high-fiven als bedankje!

Ja natuurlijk kan en mag dat, mits het product ongeopend is. Geopende producten, waar de verzegeling van verbroken is of van is geconsumeerd, kunnen wij helaas niet terugnemen in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne. Stel je voor dat wij jou een eiwitreepje op sturen waar al een hapje uit is, dat wil je niet. Neem hiervoor contact met ons op per mail met je ordernummer, dan regelen we alles voor je.

Oei dat is niet zo handig. Neem zo snel mogelijk contact met ons op per mail of telefonisch met je ordernummer, dan gaan we kijken wat we nog voor je kunnen doen.

PRODUCT

Natuurlijk kunnen we dat! Heel graag zelfs. Het kan super ingewikkeld zijn om een keuze te maken uit alle producten en te bepalen welke er het beste bij jou passen. Wij kunnen je aan de hand van een aantal vragen vrijwel meteen een persoonlijk advies geven waar je het beste voor kunt gaan. Neem hiervoor contact met ons op per mail of per telefoon, dan helpen we je heel graag.

Whey wordt ten opzichte van de whey isolate minder gefiltreerd. Dit zorgt er voor dat het eiwitpercentage van de whey iets lager ligt dan de whey isolate en het vet- en koolhydraten percentage iets hoger. Dit maakt een whey isolate eiwitpoeder ook iets duurder. Wil je weten welk eiwitpoeder het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Het verschil zit ‘em in het aroma. De natural shots bevatten een natuurlijk aroma. Het is niet zo dat het ene beter is dan het ander, maar we bieden graag beide opties aan. In smaak zijn ze nagenoeg gelijk aan elkaar. Wil je weten welke shots het beste bij jou passen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Onze flavour shots zijn smaakmakers op basis van water met zoetstof. Deze basis zorgt er voor dat de shots geen calorieën bevatten, geen vetten en geen suikers. Je kunt zo dus jouw eiwitshake, yoghurt, koffie of baksel op smaak brengen zonder extra calorieën toe te voegen.

Beide zijn eiwitshake, maar het verschil zit hem in de structuur. Door de unieke samenstelling van ingrediënten van onze clear shakes, krijg je een verfrissende shake, die niet dik en romig is zoals een traditionele eiwitshake. Of zoals wij het zeggen: juicy, not milky. Als je houdt van de structuur van milkshakes ga je voor de whey. Houdt je meer van de frisheid van limonade, dan ga je voor de clear whey.

Retourneren

Dat is vervelend! Helaas kan het soms voorkomen en willen we je zo snel mogelijk helpen om dit op te lossen. Uiteraard nemen wij de kosten van het retourneren op ons. Neem hiervoor contact met ons op per mail met je ordernummer, dan regelen we alles voor je.

Ja natuurlijk kan en mag dat, mits het product ongeopend is. Geopende producten, waar de verzegeling van verbroken is of van is geconsumeerd, kunnen wij helaas niet terugnemen in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne. Neem hiervoor contact met ons op per mail met je ordernummer, dan regelen we alles voor je.

We rekenen €3,95 als bijdrage in de verzendkosten van het retourneren. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het te ontvangen aankoopbedrag van het teruggestuurde product of bestelling. De rest van de kosten nemen wij op ons. Neem hiervoor contact met ons op per mail met je ordernummer, dan regelen we alles voor je.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.