𝘉𝘦𝘳𝘦𝘪𝘥𝘪𝘯𝘨𝘴𝘸𝘪𝘫𝘻𝘦
Laat het gelatineblaadje voor twee minuten weken in koud water. Mix ondertussen de pure whey isolate met de kwark en het cookie-shot en zorg ervoor dat er geen enkel klontje meer in de kwark zit. Verwarm dan het geweekte gelatineblaadje in een klein steelpannetje. Draai het vuur uit wanneer het gelei geworden is, voeg dan het kwarkmengsel toe en roer de gelei goed door de kwark heen. Giet het geheel in een klein glaasje. Laat de Duo Penotti smelten in de magnetron (60-70 seconden op 400W) en giet dit over de kwark heen. Snijd het biscuitje doormidden, duw de ene kant in de gesmolten Duo Penotti laag en verkruimel de overige helft erover. Zet voor circa twee uur in de koelkast.
Ga naar recpeten van Laura