9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

๐—˜๐—˜๐—ก๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—ข๐—ก๐—ฆ ๐—–๐—ข๐—ข๐—ž๐—œ๐—˜๐—ฆ-๐—ข๐—ก๐—ง๐—•๐—œ๐—๐—ง๐—๐—˜

Cookies voor ontbijt? waarom niet met deze heerlijke en ook nog eens gezonde cookies๐Ÿช

๐˜๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ:
150 gr magere kwark
10 gr pure whey isolate
1 shot cookie
10 gr duo penotti
1 maria biscuitje
1 gelatine-blaadje

๐˜”๐˜ข๐˜ค๐˜ณ๐˜ฐโ€™๐˜ด
194 kcal, 17 khd, 23 eiwit, 5 vet

Cookie-ontbijtje

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ
Laat het gelatineblaadje voor twee minuten weken in koud water. Mix ondertussen de pure whey isolate met de kwark en het cookie-shot en zorg ervoor dat er geen enkel klontje meer in de kwark zit. Verwarm dan het geweekte gelatineblaadje in een klein steelpannetje. Draai het vuur uit wanneer het gelei geworden is, voeg dan het kwarkmengsel toe en roer de gelei goed door de kwark heen. Giet het geheel in een klein glaasje. Laat de Duo Penotti smelten in de magnetron (60-70 seconden op 400W) en giet dit over de kwark heen. Snijd het biscuitje doormidden, duw de ene kant in de gesmolten Duo Penotti laag en verkruimel de overige helft erover. Zet voor circa twee uur in de koelkast.

Ga naar recpeten van Laura

๐—˜๐—˜๐—ก๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—ข๐—ก๐—ฆ ๐—–๐—ข๐—ข๐—ž๐—œ๐—˜๐—ฆ-๐—ข๐—ก๐—ง๐—•๐—œ๐—๐—ง๐—๐—˜

Cookie-ontbijtje

Cookies voor ontbijt? waarom niet met deze heerlijke en ook nog eens gezonde cookies๐Ÿช

๐˜๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ:
150 gr magere kwark
10 gr pure whey isolate
1 shot cookie
10 gr duo penotti
1 maria biscuitje
1 gelatine-blaadje

๐˜”๐˜ข๐˜ค๐˜ณ๐˜ฐโ€™๐˜ด
194 kcal, 17 khd, 23 eiwit, 5 vet

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ด๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ
Laat het gelatineblaadje voor twee minuten weken in koud water. Mix ondertussen de pure whey isolate met de kwark en het cookie-shot en zorg ervoor dat er geen enkel klontje meer in de kwark zit. Verwarm dan het geweekte gelatineblaadje in een klein steelpannetje. Draai het vuur uit wanneer het gelei geworden is, voeg dan het kwarkmengsel toe en roer de gelei goed door de kwark heen. Giet het geheel in een klein glaasje. Laat de Duo Penotti smelten in de magnetron (60-70 seconden op 400W) en giet dit over de kwark heen. Snijd het biscuitje doormidden, duw de ene kant in de gesmolten Duo Penotti laag en verkruimel de overige helft erover. Zet voor circa twee uur in de koelkast.

Ga naar recpeten van Laura

Maak van jouw ontbijt een feestje

Meer Journals

Verwen jezelf op een verantwoorde manier met onze high-protein tiramisu, een smaakvolle twist op een klassiek dessert!
Een heerlijke traktatie die niet alleen verrukkelijk smaakt maar ook nog eens boordevol eiwitten zit!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.