Bereidingswijze
- Snijd de appel in hele kleine blokjes. Verwarm de boter in een koekenpan. Voeg de appel
blokjes toe samen met de kaneel en 3 eetlepels water en laat de appel op laag vuur in zo’n 8
minuten zacht stoven. Voeg in de laatste minuut de rozijnen toe en verwarm even mee.
- Snijd de korstjes van de sneetjes brood.
- Klop de eieren met een garde los in een kom samen met de melk, Whey en de smaakshotjes.
Zorg dat er geen klontjes meer in zitten.
- Pak een sneetje brood en rol deze plat met een deegroller. Verdeel ongeveer een eetlepel
van het appelmengsel in een lijntje aan één kant van het brood. Rol het sneetje brood vanaf
de appel op als een rolletje. Druk een beetje aan en haal het rolletje door het eimengsel heen
tot het rondom bedekt is.
- Verwarm wat boter in een pan en bak het wentelteefrolletje rondom goudbruin en gaar in de
pan. Herhaal dit met de rest van de rolletjes of bak er meerdere tegelijk in een pan.
- Roer de roomkaas, Whey, amandelmelk en honing shotje door elkaar in een schaaltje.
- Verdeel het gewenste aantal wentelteefrolletjes over een bord. Drizzle er wat van de
roomkaas overheen als topping.
Tip:
Meng 2 el rietsuiker met 1 tl kaneel in een schaaltje en strooi dit op een bordje. Rol de
wentelteefrolletjes hier doorheen.
Ga naar recepten van Laura