9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 16:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Alleen vanavond 10% kassakorting met de code: HOT10

Appeltaart wentelteefrolletjes

Ingrediënten (voor 10 stuks)

Bereidingstijd: 20 minuten
2 appels
1 tl olie/boter
1 kaneel
3 el water
40 gram rozijnen
10 sneetjes brood (wit of volkoren casino)
2 eieren
75 ml (amandel)melk
30 gr Pure Whey Isolate
1 shotje Apple Cinnamon (2 kneepjes) 
1 shotje Honey (1 kneepje) 
Boter om in te bakken

Optioneel
40 gram roomkaas (light)
15 gr Pure Whey Isolate
1 el (amandel)melk
1 kneepje Honey shot

Appeltaart wentelteefrolletjes

Bereidingswijze

  1. Snijd de appel in hele kleine blokjes. Verwarm de boter in een koekenpan. Voeg de appel
    blokjes toe samen met de kaneel en 3 eetlepels water en laat de appel op laag vuur in zo’n 8
    minuten zacht stoven. Voeg in de laatste minuut de rozijnen toe en verwarm even mee.
  2. Snijd de korstjes van de sneetjes brood.
  3. Klop de eieren met een garde los in een kom samen met de melk, Whey en de smaakshotjes.
    Zorg dat er geen klontjes meer in zitten.
  4. Pak een sneetje brood en rol deze plat met een deegroller. Verdeel ongeveer een eetlepel
    van het appelmengsel in een lijntje aan één kant van het brood. Rol het sneetje brood vanaf
    de appel op als een rolletje. Druk een beetje aan en haal het rolletje door het eimengsel heen
    tot het rondom bedekt is.
  5. Verwarm wat boter in een pan en bak het wentelteefrolletje rondom goudbruin en gaar in de
    pan. Herhaal dit met de rest van de rolletjes of bak er meerdere tegelijk in een pan.
  6. Roer de roomkaas, Whey, amandelmelk en honing shotje door elkaar in een schaaltje.
  7. Verdeel het gewenste aantal wentelteefrolletjes over een bord. Drizzle er wat van de
    roomkaas overheen als topping.

Tip:
Meng 2 el rietsuiker met 1 tl kaneel in een schaaltje en strooi dit op een bordje. Rol de
wentelteefrolletjes hier doorheen.

Ga naar recepten van Laura

Appeltaart wentelteefrolletjes

Appeltaart wentelteefrolletjes

Ingrediënten (voor 10 stuks)

Bereidingstijd: 20 minuten
2 appels
1 tl olie/boter
1 kaneel
3 el water
40 gram rozijnen
10 sneetjes brood (wit of volkoren casino)
2 eieren
75 ml (amandel)melk
30 gr Pure Whey Isolate
1 shotje Apple Cinnamon (2 kneepjes) 
1 shotje Honey (1 kneepje) 
Boter om in te bakken

Optioneel
40 gram roomkaas (light)
15 gr Pure Whey Isolate
1 el (amandel)melk
1 kneepje Honey shot

Bereidingswijze

  1. Snijd de appel in hele kleine blokjes. Verwarm de boter in een koekenpan. Voeg de appel
    blokjes toe samen met de kaneel en 3 eetlepels water en laat de appel op laag vuur in zo’n 8
    minuten zacht stoven. Voeg in de laatste minuut de rozijnen toe en verwarm even mee.
  2. Snijd de korstjes van de sneetjes brood.
  3. Klop de eieren met een garde los in een kom samen met de melk, Whey en de smaakshotjes.
    Zorg dat er geen klontjes meer in zitten.
  4. Pak een sneetje brood en rol deze plat met een deegroller. Verdeel ongeveer een eetlepel
    van het appelmengsel in een lijntje aan één kant van het brood. Rol het sneetje brood vanaf
    de appel op als een rolletje. Druk een beetje aan en haal het rolletje door het eimengsel heen
    tot het rondom bedekt is.
  5. Verwarm wat boter in een pan en bak het wentelteefrolletje rondom goudbruin en gaar in de
    pan. Herhaal dit met de rest van de rolletjes of bak er meerdere tegelijk in een pan.
  6. Roer de roomkaas, Whey, amandelmelk en honing shotje door elkaar in een schaaltje.
  7. Verdeel het gewenste aantal wentelteefrolletjes over een bord. Drizzle er wat van de
    roomkaas overheen als topping.

Tip:
Meng 2 el rietsuiker met 1 tl kaneel in een schaaltje en strooi dit op een bordje. Rol de
wentelteefrolletjes hier doorheen.

Ga naar recepten van Laura

Om de dag goed te beginnen of heerlijk als tussendoortje

Meer Journals

Een heerlijk zomers dessert. En ook nog eens in een handomdraai gemaakt. We laten jou zien hoe!
Begin de dag goed of heerlijk als tussendoortje. En ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!
Deze heerlijke limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen zijn heerlijk als toetje of vullend ontbijtje.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.