9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 16:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Nog even 15% korting op alles! Code: SPRING15

Cappuccino Cheesecake

Hoe lekker ziet dit eruit? 👅 Deze Cappuccino Cheesecake is super makkelijk te maken en heerlijk als ontbijtje of toetje! 🍰

Put it in your mandje

Bodem:
Cookie Flavour Shot
20 g maria biscuit
8 g gepofte spelt
12 g boter light
3 g cacao poeder
8 g amandelmelk
5 g honing of agave siroop

Cheesecake:
Cappuccino Flavour Shots
250 g magere kwark
10 g espresso koffie
10 g poedersuiker
2 blaadjes gelatine
Aardbeien

cappuccino_cheesecake-1024x1024

Zo maak je deze Cappuccino Cheesecake

1. Leg de gelatine blaadjes in koud water om te wellen.
2. Maal de koekjes fijn met een mixer of in een boterhamzakje met een deegroller.
3. Voeg alle ingrediënten voor de bodem aan de koekjes toe en meng dit goed.
4. Stort de bodem in een 10cm bakvorm met wat bakpapier.
5. Druk de bodem aan met de achterkant van een lepel en zet deze vervolgens in de koelkast.
6. Meng de kwark met de koffie, cappuccino shots en poeder suiker.
7. Verwarm de gelatine in een pan met 1 el water tot deze is gesmolten.
8. Meng de gelatine door de kwarkmix en roer goed door.
9. Giet de cheesecake over de bodem heen en laat deze een nachtje in de koelkast staan.
10. Top af met wat cacao poeder en aardbeien en voilá!

Cappuccino Cheesecake

cappuccino_cheesecake-1024x1024

Hoe lekker ziet dit eruit? 👅 Deze Cappuccino Cheesecake is super makkelijk te maken en heerlijk als ontbijtje of toetje! 🍰

Put it in your mandje

Bodem:
Cookie Flavour Shot
20 g maria biscuit
8 g gepofte spelt
12 g boter light
3 g cacao poeder
8 g amandelmelk
5 g honing of agave siroop

Cheesecake:
Cappuccino Flavour Shots
250 g magere kwark
10 g espresso koffie
10 g poedersuiker
2 blaadjes gelatine
Aardbeien

Zo maak je deze Cappuccino Cheesecake

1. Leg de gelatine blaadjes in koud water om te wellen.
2. Maal de koekjes fijn met een mixer of in een boterhamzakje met een deegroller.
3. Voeg alle ingrediënten voor de bodem aan de koekjes toe en meng dit goed.
4. Stort de bodem in een 10cm bakvorm met wat bakpapier.
5. Druk de bodem aan met de achterkant van een lepel en zet deze vervolgens in de koelkast.
6. Meng de kwark met de koffie, cappuccino shots en poeder suiker.
7. Verwarm de gelatine in een pan met 1 el water tot deze is gesmolten.
8. Meng de gelatine door de kwarkmix en roer goed door.
9. Giet de cheesecake over de bodem heen en laat deze een nachtje in de koelkast staan.
10. Top af met wat cacao poeder en aardbeien en voilá!

Heerlijk als ontbijt of toetje

Meer Journals

Een heerlijk zomers dessert. En ook nog eens in een handomdraai gemaakt. We laten jou zien hoe!
Begin de dag goed of heerlijk als tussendoortje. En ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!
Deze heerlijke limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen zijn heerlijk als toetje of vullend ontbijtje.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.