9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 15:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Alleen vanavond 10% korting! Code: flashdinsdag10

Chocolate Kwark Soesjes

Deze Chocolate Kwark Soesjes zorgen ervoor dat jij je helemaal kan uitsloven in de keuken. Heb je ook meteen je workout weer gehad… Vullen maaaaar! 👅🍫

Put it in your mandje

Deeg:
50 ml halfvolle melk
50 ml water
50 g boter
1-2 eieren
50 g bloem
snufje zout

Vulling:
30 g Pure Whey Isolate
Chocolate Flavour Shot
8 g cacao
225 g kwark
200 ml slagroom

Topping:
15 g witte chocolade
15 g melkchocolade

chocolade_kwark_soesjes

Zo maak je deze Chocolade Kwark Soesjes

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Doe de melk, boter, water en zout in een pan en zet dit op middelhoog vuur. Zorg ervoor dat de boter gaat smelten (zonder dat het mengsel gaat koken).
3. Haal de pan van het vuur en voeg de bloem hieraan toe. Roer dit goed door zodat al het bloem wordt opgenomen.
4. Zet de pan terug op het vuur en blijf roeren totdat er een ‘bal’ ontstaat. Haal het deeg vervolgens uit de pan en laat dit voor een paar minuutjes afkoelen in een schaal.
5. Voeg een ei toe en roer het goed door totdat het ei is opgenomen. Voeg dan de helft van het andere ei toe. Als het deeg hierna nog stug is maar de tweede helft van het ei er ook nog bij. Het deeg moet uiteindelijk glad en soepel zijn.
6. Maak ongeveer 15 ‘hoopjes’ deeg. Gebruik hiervoor twee theelepels of een spuitzak.
7. Bak de soesjes voor zo’n 20 minuten in de oven. Ze moeten goudbruin worden dus houdt ze goed in de gaten.
Zijn ze klaar? Zet de oven uit en laat de soesjes er nog even in staan met de oven open. Dit zorgt ervoor dat ze niet gelijk gaan inzakken.

Vullen:
1. Klop de slagroom tot een stevige room.
2. Voeg de rest van de ingrediënten hieraan toe en klop dit nog een minuutje mee. Als je de vulling wat zoeter wilt maken dan kan je ervoor kiezen om wat zoetstof (een flavour shot) toe te voegen.
3. Doe de vulling in een spuitzak (of gebruik boterhamzakjes).
4. Knip aan de onderkant van de soesjes een gaatje zodat je de soesjes kan vullen met de vulling.
5. Top ze vervolgens af met gesmolten chocolade en genieten maar!

Chocolate Kwark Soesjes

chocolade_kwark_soesjes

Deze Chocolate Kwark Soesjes zorgen ervoor dat jij je helemaal kan uitsloven in de keuken. Heb je ook meteen je workout weer gehad… Vullen maaaaar! 👅🍫

Put it in your mandje

Deeg:
50 ml halfvolle melk
50 ml water
50 g boter
1-2 eieren
50 g bloem
snufje zout

Vulling:
30 g Pure Whey Isolate
Chocolate Flavour Shot
8 g cacao
225 g kwark
200 ml slagroom

Topping:
15 g witte chocolade
15 g melkchocolade

Zo maak je deze Chocolade Kwark Soesjes

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Doe de melk, boter, water en zout in een pan en zet dit op middelhoog vuur. Zorg ervoor dat de boter gaat smelten (zonder dat het mengsel gaat koken).
3. Haal de pan van het vuur en voeg de bloem hieraan toe. Roer dit goed door zodat al het bloem wordt opgenomen.
4. Zet de pan terug op het vuur en blijf roeren totdat er een ‘bal’ ontstaat. Haal het deeg vervolgens uit de pan en laat dit voor een paar minuutjes afkoelen in een schaal.
5. Voeg een ei toe en roer het goed door totdat het ei is opgenomen. Voeg dan de helft van het andere ei toe. Als het deeg hierna nog stug is maar de tweede helft van het ei er ook nog bij. Het deeg moet uiteindelijk glad en soepel zijn.
6. Maak ongeveer 15 ‘hoopjes’ deeg. Gebruik hiervoor twee theelepels of een spuitzak.
7. Bak de soesjes voor zo’n 20 minuten in de oven. Ze moeten goudbruin worden dus houdt ze goed in de gaten.
Zijn ze klaar? Zet de oven uit en laat de soesjes er nog even in staan met de oven open. Dit zorgt ervoor dat ze niet gelijk gaan inzakken.

Vullen:
1. Klop de slagroom tot een stevige room.
2. Voeg de rest van de ingrediënten hieraan toe en klop dit nog een minuutje mee. Als je de vulling wat zoeter wilt maken dan kan je ervoor kiezen om wat zoetstof (een flavour shot) toe te voegen.
3. Doe de vulling in een spuitzak (of gebruik boterhamzakjes).
4. Knip aan de onderkant van de soesjes een gaatje zodat je de soesjes kan vullen met de vulling.
5. Top ze vervolgens af met gesmolten chocolade en genieten maar!

Even lekker uitsloven in de keuken

Meer Journals

Is het beter om kwark te eten voor of na dat je gaat sporten? En waarom kun je het beste kwark eten? Lees het hier!
Een lijst van producten waar veel eiwitten in zitten waarmee jij jouw spieropbouw en -onderhoud goed kan verzorgen.
Nog regelmatig horen we de bewering dat een hoge eiwitinname slecht is voor je nieren. In deze blog leggen we uit wat er niet klopt aan deze gedachtegang.  
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.