Zo maak je deze Eiwitrijke Cheescake
1. Doe de havermout en pecannoten in een keukenmachine en pulseer dit kort door elkaar, maal het niet helemaal fijn. Doe vervolgens in en schaaltje. Smelt de kokosolie en roer dit samen met de kaneel en vanille door het havermout mengsel. Verdeel dit over 2 glazen, druk heel licht een beetje aan en zet in de koelkast.
2. Week de blaadjes gelatine in een kommetje met koud water.
3. Doe de yoghurt, zuivelspread, cheesecake shots, Whey en honing in een schaal. Roer dit met een garde goed door elkaar tot het een glad mengsel is.
4. Verwarm 5 eetlepels water in een pannetje. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme water. Roer dit voorzichtig door het cheesecake mengsel.
5. Haal de glaasjes uit de koelkast, giet het cheesecake mengsel over de havermout crumble heen. Zet minimaal 3 uurtjes in de koelkast om het op te laten stijven, of maak het de avond ervoor al klaar.
6. De cheesecake glaasjes zijn lekker met vers fruit of maak bijvoorbeeld een kersen compote. Doe 250 gram diepvries kersen in een pannetje, meng hier honing, citroensap en arrowroot poeder doorheen en laat dit 15 minuten op laag vuur inkoken. Laat het afkoelen op het aanrecht en bewaar in de koelkast. Verdeel dit als het afgekoeld is over de cheesecake heen.