Soms heb je gewoon eventjes zin om jezelf te verwennen. Dat kan perfect met deze Eiwitrijke Cheesecake in a jar! Genieten maar…
Voor de bodem:
1 Vanilla Flavour Shot
50 g havermout
30 g pecannoten
20 g kokosolie of boter
0,5 tl kaneel
Voor de cheesecake:
30 g Pure Whey Isolate
2 Cheesecake Flavour Shots
3 blaadjes gelatine
300 g vanille (Griekse) yoghurt/kwark
40 g zuivelspread light
1 el honing (optioneel)
Optioneel voor de kersen compote:
250 g diepvries kersen
1 el honing
1 el citroensap
1 tl arrowroot poeder (of maizena)
1. Doe de havermout en pecannoten in een keukenmachine en pulseer dit kort door elkaar, maal het niet helemaal fijn. Doe vervolgens in en schaaltje. Smelt de kokosolie en roer dit samen met de kaneel en vanille door het havermout mengsel. Verdeel dit over 2 glazen, druk heel licht een beetje aan en zet in de koelkast.
2. Week de blaadjes gelatine in een kommetje met koud water.
3. Doe de yoghurt, zuivelspread, cheesecake shots, Whey en honing in een schaal. Roer dit met een garde goed door elkaar tot het een glad mengsel is.
4. Verwarm 5 eetlepels water in een pannetje. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme water. Roer dit voorzichtig door het cheesecake mengsel.
5. Haal de glaasjes uit de koelkast, giet het cheesecake mengsel over de havermout crumble heen. Zet minimaal 3 uurtjes in de koelkast om het op te laten stijven, of maak het de avond ervoor al klaar.
6. De cheesecake glaasjes zijn lekker met vers fruit of maak bijvoorbeeld een kersen compote. Doe 250 gram diepvries kersen in een pannetje, meng hier honing, citroensap en arrowroot poeder doorheen en laat dit 15 minuten op laag vuur inkoken. Laat het afkoelen op het aanrecht en bewaar in de koelkast. Verdeel dit als het afgekoeld is over de cheesecake heen.
Soms heb je gewoon eventjes zin om jezelf te verwennen. Dat kan perfect met deze Eiwitrijke Cheesecake in a jar! Genieten maar…
Voor de bodem:
1 Vanilla Flavour Shot
50 g havermout
30 g pecannoten
20 g kokosolie of boter
0,5 tl kaneel
Voor de cheesecake:
30 g Pure Whey Isolate
2 Cheesecake Flavour Shots
3 blaadjes gelatine
300 g vanille (Griekse) yoghurt/kwark
40 g zuivelspread light
1 el honing (optioneel)
Optioneel voor de kersen compote:
250 g diepvries kersen
1 el honing
1 el citroensap
1 tl arrowroot poeder (of maizena)
1. Doe de havermout en pecannoten in een keukenmachine en pulseer dit kort door elkaar, maal het niet helemaal fijn. Doe vervolgens in en schaaltje. Smelt de kokosolie en roer dit samen met de kaneel en vanille door het havermout mengsel. Verdeel dit over 2 glazen, druk heel licht een beetje aan en zet in de koelkast.
2. Week de blaadjes gelatine in een kommetje met koud water.
3. Doe de yoghurt, zuivelspread, cheesecake shots, Whey en honing in een schaal. Roer dit met een garde goed door elkaar tot het een glad mengsel is.
4. Verwarm 5 eetlepels water in een pannetje. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme water. Roer dit voorzichtig door het cheesecake mengsel.
5. Haal de glaasjes uit de koelkast, giet het cheesecake mengsel over de havermout crumble heen. Zet minimaal 3 uurtjes in de koelkast om het op te laten stijven, of maak het de avond ervoor al klaar.
6. De cheesecake glaasjes zijn lekker met vers fruit of maak bijvoorbeeld een kersen compote. Doe 250 gram diepvries kersen in een pannetje, meng hier honing, citroensap en arrowroot poeder doorheen en laat dit 15 minuten op laag vuur inkoken. Laat het afkoelen op het aanrecht en bewaar in de koelkast. Verdeel dit als het afgekoeld is over de cheesecake heen.
100% creatine monohydraat
Bewezen prestatieverhogend effect
Smaakmaker met vanillesmaak
0 calorieën en suikervrij
Eiwitrijke milkshake
Heerlijk als tussendoortje
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.