9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Eiwitrijke Cheesecake

Soms heb je gewoon eventjes zin om jezelf te verwennen. Dat kan perfect met deze Eiwitrijke Cheesecake in a jar! Genieten maar…

Put it in your mandje (2 personen)

Voor de bodem:
Vanilla Flavour Shot
50 g havermout
30 g pecannoten
20 g kokosolie of boter
0,5 tl kaneel

Voor de cheesecake:
30 g Pure Whey Isolate
Cheesecake Flavour Shots
3 blaadjes gelatine
300 g vanille (Griekse) yoghurt/kwark
40 g zuivelspread light
1 el honing (optioneel)

Optioneel voor de kersen compote:
250 g diepvries kersen
1 el honing
1 el citroensap
1 tl arrowroot poeder (of maizena)

eiwitrijke_cheesecake2

Zo maak je deze Eiwitrijke Cheescake

1. Doe de havermout en pecannoten in een keukenmachine en pulseer dit kort door elkaar, maal het niet helemaal fijn. Doe vervolgens in en schaaltje. Smelt de kokosolie en roer dit samen met de kaneel en vanille door het havermout mengsel. Verdeel dit over 2 glazen, druk heel licht een beetje aan en zet in de koelkast.
2. Week de blaadjes gelatine in een kommetje met koud water.
3. Doe de yoghurt, zuivelspread, cheesecake shots, Whey en honing in een schaal. Roer dit met een garde goed door elkaar tot het een glad mengsel is.
4. Verwarm 5 eetlepels water in een pannetje. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme water. Roer dit voorzichtig door het cheesecake mengsel.
5. Haal de glaasjes uit de koelkast, giet het cheesecake mengsel over de havermout crumble heen. Zet minimaal 3 uurtjes in de koelkast om het op te laten stijven, of maak het de avond ervoor al klaar.
6. De cheesecake glaasjes zijn lekker met vers fruit of maak bijvoorbeeld een kersen compote. Doe 250 gram diepvries kersen in een pannetje, meng hier honing, citroensap en arrowroot poeder doorheen en laat dit 15 minuten op laag vuur inkoken. Laat het afkoelen op het aanrecht en bewaar in de koelkast. Verdeel dit als het afgekoeld is over de cheesecake heen.

Eiwitrijke Cheesecake

eiwitrijke_cheesecake2

Soms heb je gewoon eventjes zin om jezelf te verwennen. Dat kan perfect met deze Eiwitrijke Cheesecake in a jar! Genieten maar…

Put it in your mandje (2 personen)

Voor de bodem:
Vanilla Flavour Shot
50 g havermout
30 g pecannoten
20 g kokosolie of boter
0,5 tl kaneel

Voor de cheesecake:
30 g Pure Whey Isolate
Cheesecake Flavour Shots
3 blaadjes gelatine
300 g vanille (Griekse) yoghurt/kwark
40 g zuivelspread light
1 el honing (optioneel)

Optioneel voor de kersen compote:
250 g diepvries kersen
1 el honing
1 el citroensap
1 tl arrowroot poeder (of maizena)

Zo maak je deze Eiwitrijke Cheescake

1. Doe de havermout en pecannoten in een keukenmachine en pulseer dit kort door elkaar, maal het niet helemaal fijn. Doe vervolgens in en schaaltje. Smelt de kokosolie en roer dit samen met de kaneel en vanille door het havermout mengsel. Verdeel dit over 2 glazen, druk heel licht een beetje aan en zet in de koelkast.
2. Week de blaadjes gelatine in een kommetje met koud water.
3. Doe de yoghurt, zuivelspread, cheesecake shots, Whey en honing in een schaal. Roer dit met een garde goed door elkaar tot het een glad mengsel is.
4. Verwarm 5 eetlepels water in een pannetje. Knijp de gelatine blaadjes uit en los ze op in het warme water. Roer dit voorzichtig door het cheesecake mengsel.
5. Haal de glaasjes uit de koelkast, giet het cheesecake mengsel over de havermout crumble heen. Zet minimaal 3 uurtjes in de koelkast om het op te laten stijven, of maak het de avond ervoor al klaar.
6. De cheesecake glaasjes zijn lekker met vers fruit of maak bijvoorbeeld een kersen compote. Doe 250 gram diepvries kersen in een pannetje, meng hier honing, citroensap en arrowroot poeder doorheen en laat dit 15 minuten op laag vuur inkoken. Laat het afkoelen op het aanrecht en bewaar in de koelkast. Verdeel dit als het afgekoeld is over de cheesecake heen.

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.