9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen

Put it in your mandje 

Voor 2-3 personen
125 gram risottorijst
250 ml kokosmelk (uit blik/ light)
350 ml water
1 Honey FlavourShots (2 kneepjes)
1 limoen
30 gram Pure Whey Isolate
150 gram blauwe bessen (diepvries)

 

Limoen-kokos rijstpudding

Zo maak je deze limoen-kokospudding

    1. Doe de risottorijst samen met de kokosmelk, water en honing shotjes in een (steel)pan.
      Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat dit vervolgens ongeveer 20 minuten zacht
      doorkoken. Roer regelmatig even door en zorg dat het niet droog kookt. Voeg eventueel nog
      wat water toe als het te droog wordt.
    2. Rasp de schil van de limoen en pers een halve limoen uit.
    3. Zet het vuur uit. Roer limoensap en schil door de rijstpudding heen. Laat de rijstpudding een
      beetje afkoelen.
    4. Verwarm ondertussen de blauwe bessen in een pannetje en laat een beetje inkoken.
    5. Als de rijstpudding wat afgekoeld is roer je de Whey er doorheen. Voeg optioneel nog wat
      water/kokosmelk toe om de gewenste dikte te krijgen.
    6. Verdeel de rijstpudding over twee schaaltjes, doe hier de blauwe bessen overheen. Maak af
      met een schijfje limoen en optioneel met een Bastogne mini koekje. Lekker als toetje of
      vullend ontbijt. Zowel koud als warm lekker.

  1.  

  1.  

  1.  

  1.  

  1.  

Ga naar de recepten van Laura

 

Limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen

Limoen-kokos rijstpudding

Put it in your mandje 

Voor 2-3 personen
125 gram risottorijst
250 ml kokosmelk (uit blik/ light)
350 ml water
1 Honey FlavourShots (2 kneepjes)
1 limoen
30 gram Pure Whey Isolate
150 gram blauwe bessen (diepvries)

 

Zo maak je deze limoen-kokospudding

    1. Doe de risottorijst samen met de kokosmelk, water en honing shotjes in een (steel)pan.
      Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat dit vervolgens ongeveer 20 minuten zacht
      doorkoken. Roer regelmatig even door en zorg dat het niet droog kookt. Voeg eventueel nog
      wat water toe als het te droog wordt.
    2. Rasp de schil van de limoen en pers een halve limoen uit.
    3. Zet het vuur uit. Roer limoensap en schil door de rijstpudding heen. Laat de rijstpudding een
      beetje afkoelen.
    4. Verwarm ondertussen de blauwe bessen in een pannetje en laat een beetje inkoken.
    5. Als de rijstpudding wat afgekoeld is roer je de Whey er doorheen. Voeg optioneel nog wat
      water/kokosmelk toe om de gewenste dikte te krijgen.
    6. Verdeel de rijstpudding over twee schaaltjes, doe hier de blauwe bessen overheen. Maak af
      met een schijfje limoen en optioneel met een Bastogne mini koekje. Lekker als toetje of
      vullend ontbijt. Zowel koud als warm lekker.

  1.  

  1.  

  1.  

  1.  

  1.  

Ga naar de recepten van Laura

 

Heerlijk als toetje!

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.