Zo maak je deze limoen-kokospudding
-
- Doe de risottorijst samen met de kokosmelk, water en honing shotjes in een (steel)pan.
Breng aan de kook, zet het vuur zachter en laat dit vervolgens ongeveer 20 minuten zacht
doorkoken. Roer regelmatig even door en zorg dat het niet droog kookt. Voeg eventueel nog
wat water toe als het te droog wordt.
- Rasp de schil van de limoen en pers een halve limoen uit.
- Zet het vuur uit. Roer limoensap en schil door de rijstpudding heen. Laat de rijstpudding een
beetje afkoelen.
- Verwarm ondertussen de blauwe bessen in een pannetje en laat een beetje inkoken.
- Als de rijstpudding wat afgekoeld is roer je de Whey er doorheen. Voeg optioneel nog wat
water/kokosmelk toe om de gewenste dikte te krijgen.
- Verdeel de rijstpudding over twee schaaltjes, doe hier de blauwe bessen overheen. Maak af
met een schijfje limoen en optioneel met een Bastogne mini koekje. Lekker als toetje of
vullend ontbijt. Zowel koud als warm lekker.
-
-
-
-
-
Ga naar de recepten van Laura