Notella of vanille muffins? Waarom kiezen als je ook beiden kan nemen met deze overheerlijke marmer muffins! 🧁🧁
Ingredienten (6 stuks)
1 Notella Flavour Shot
1 Vanilla Flavour Shot
30 g Pure Whey Isolate
80 g zelfrijzend bakmeel
140 g banaan + 35 gr banaan in stukjes
1 ei (55 gr)
50 g Griekse yoghurt 0%
10 g cacaopoeder
8 g bakpoeder
1. Doe de 140 gr banaan samen met het ei en de Griekse yoghurt in een blender en mix tot een egaal beslagje.
2. Zeef het zelfrijzende bakmeel hierboven samen met het bakpoeder. Spatel dit door het banaanmengsel.
3. Verdeel het beslag in tweeën. Voeg aan het ene deel de shot vanille toe en aan het andere deel de cacao samen met de shot notella.
4. Verdeel het beslag om en om over zes muffinvormpjes. Snijd de overige banaan in hele kleine stukjes, verdeel over de muffins en zet ze in een voorverwarmde oven (170 graden) voor 25 minuten.
5. Ennn smullen maaar!!
Notella of vanille muffins? Waarom kiezen als je ook beiden kan nemen met deze overheerlijke marmer muffins! 🧁🧁
Ingredienten (6 stuks)
1 Notella Flavour Shot
1 Vanilla Flavour Shot
30 g Pure Whey Isolate
80 g zelfrijzend bakmeel
140 g banaan + 35 gr banaan in stukjes
1 ei (55 gr)
50 g Griekse yoghurt 0%
10 g cacaopoeder
8 g bakpoeder
1. Doe de 140 gr banaan samen met het ei en de Griekse yoghurt in een blender en mix tot een egaal beslagje.
2. Zeef het zelfrijzende bakmeel hierboven samen met het bakpoeder. Spatel dit door het banaanmengsel.
3. Verdeel het beslag in tweeën. Voeg aan het ene deel de shot vanille toe en aan het andere deel de cacao samen met de shot notella.
4. Verdeel het beslag om en om over zes muffinvormpjes. Snijd de overige banaan in hele kleine stukjes, verdeel over de muffins en zet ze in een voorverwarmde oven (170 graden) voor 25 minuten.
5. Ennn smullen maaar!!
100% creatine monohydraat
Bewezen prestatieverhogend effect
Smaakmaker met vanillesmaak
0 calorieën en suikervrij
Eiwitrijke milkshake
Heerlijk als tussendoortje
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.