9.4/10 uit 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

PEANUT BUTTER & JELLY OVERNIGHT OATS, hoe maak je dat?

Deze peanut butter & jelly overnight oats zijn een heerlijke, gezonde draai aan een klassiek smaakcombinatie uit je kindertijd

 

 

peanutbutter & jelly overnight oats

Put it in your mandje

40 gr havermout
15 gr pure whey
2 gr bakpoeder
2 gr kaneel
1 kneepje peanutbutter shot (optioneel)
10 gr pindakaas
15 gr aardbeienjam (minder suiker)
100 ml ongezoete amandelmelk

Macro’s:
298 kcal, 34 khd, 18 eiwit, 9 vet

 

 

PEANUT BUTTER & JELLY OVERNIGHT OATS, hoe maak je dat?

peanutbutter & jelly overnight oats

Deze peanut butter & jelly overnight oats zijn een heerlijke, gezonde draai aan een klassiek smaakcombinatie uit je kindertijd

 

 

Put it in your mandje

40 gr havermout
15 gr pure whey
2 gr bakpoeder
2 gr kaneel
1 kneepje peanutbutter shot (optioneel)
10 gr pindakaas
15 gr aardbeienjam (minder suiker)
100 ml ongezoete amandelmelk

Macro’s:
298 kcal, 34 khd, 18 eiwit, 9 vet

 

 

De klassieke smaakcombinatie

Zo maak je deze peanut butter & jelly overnight oats

Mik de havermout,  met de whey, bakpoeder, kaneel, de pindakaas en de shot peanutbutter (extra pindakaas-smaak toch) in een klein ovenbestendig schaaltje. Voeg de amandelmelk toe, roer door elkaar, maak ruimte in het midden, doe de jam daarin en zet in een voorverwarmde oven (160 graden) voor 18-22 minuten.

 

Ga naar recepten van Chantal.

Meer Journals

Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!
Een lekkere luchtige marmer pancake met vanille smaak en een twist van chocolade.
Een lekkere luchtige vanille cake met een twist van chocolade. In een handomdraai gemaakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.