15% BLACK FRIDAY SALE! KORTINGSCODE: BF15

Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel

Mijn mond loopt al vol bij het zien van dit recept… die van jou ook? Maak snel deze Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel en kwijl een eind weg! 🥮🤤

Put it in your mandje (4 porties)

20 g Pure Whey Isolate
Vanilla Flavour Shot
Cappuccino Flavour Shot
200 g brood naar keuze (foto is brioche brood)
4 eieren
200 ml (ongezoete amandel)melk
125 g Griekse Yoghurt
1 el maple syrup (of vervangende suikervrije syrup)
1 tl kaneel
Snufje zout
30 g pecannoten

soft_lemon_pancakes-1024x1024

Zo maak je deze Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Snijd het brood in gelijke blokjes van ongeveer 2-3 cm.
3. Vet een ovenschaal in en verdeel het brood over de ovenschaal.
4. Klop in een grote schaal de melk, Griekse yoghurt, Whey isolate, maple syrup, kaneel, vanille- en cappuccino shots en snufje zout met een garde door elkaar. SChenk dit in de ovenschaal over het brood heen. Hussel het brood een beetje met een lepe door elkaar zodat alles bedekt is met het mengsel.
5. Hak de pecannoten grof en verdeel deze over de ovenschaal heen samen met optioneel wat extra maple syrup.
6. Zet de schaal 40-45 minuten in de oven. Houd het in de gaten, als de bovenkant bruin begint te kleuren dek de ovenschaal de rest van de baktijd dan af met zilverfolie.
7. Haal de ovenschaal uit de oven. Laat 10 minuten afkoelen en dig in!

Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel

soft_lemon_pancakes-1024x1024

Mijn mond loopt al vol bij het zien van dit recept… die van jou ook? Maak snel deze Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel en kwijl een eind weg! 🥮🤤

Put it in your mandje (4 porties)

20 g Pure Whey Isolate
Vanilla Flavour Shot
Cappuccino Flavour Shot
200 g brood naar keuze (foto is brioche brood)
4 eieren
200 ml (ongezoete amandel)melk
125 g Griekse Yoghurt
1 el maple syrup (of vervangende suikervrije syrup)
1 tl kaneel
Snufje zout
30 g pecannoten

Zo maak je deze Proteïne Wentelteefjes Ovenschotel

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Snijd het brood in gelijke blokjes van ongeveer 2-3 cm.
3. Vet een ovenschaal in en verdeel het brood over de ovenschaal.
4. Klop in een grote schaal de melk, Griekse yoghurt, Whey isolate, maple syrup, kaneel, vanille- en cappuccino shots en snufje zout met een garde door elkaar. SChenk dit in de ovenschaal over het brood heen. Hussel het brood een beetje met een lepe door elkaar zodat alles bedekt is met het mengsel.
5. Hak de pecannoten grof en verdeel deze over de ovenschaal heen samen met optioneel wat extra maple syrup.
6. Zet de schaal 40-45 minuten in de oven. Houd het in de gaten, als de bovenkant bruin begint te kleuren dek de ovenschaal de rest van de baktijd dan af met zilverfolie.
7. Haal de ovenschaal uit de oven. Laat 10 minuten afkoelen en dig in!

Kwijl een eind weg

Meer Journals

De Gezondheidsraad heeft in Nederland een advies uitgebracht over hoeveel eiwitten we per dag nodig hebben. We leggen je graag uit hoeveel eiwitten jij per dag nodig hebt.
Een van de eerste dingen die sporters geadviseerd krijgen is het nemen van eiwitshakes. Maar heb je wel echt eiwitshakes nodig of kan het anders?
Met deze Pumpkin Baked Oats zet je een feestje op tafel . Snel en gemakkelijk te maken.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.