Zo maak je deze Snickers nicecream
1. Maak eerst de caramel. Week de dadels 5 minuten in een schaaltje met heet water. Giet
erna af. Doe samen met de rest van de caramel ingrediënten in een keukenmachine en laat
draaien tot een gladde caramel saus.
2. Doe de bevroren banaan samen met de kokosmelk, Whey, flavour shots, pindakaas en snufje
zout in een (sterke) blender en laat draaien tot glad en romig bananenijs.
3. Hak de pinda’s grof en smelt de chocolade in een schaaltje in de magnetron.
4. Giet de helft van het bananenijs in een ruime ovenschaal of in een cakeblik en strijk glad met
een lepel. Drizzle hier met een lepel de helft van de caramelsaus overheen en strooi de helft
van de pinda’s er overheen. Doe dan de andere helft van het bananenijs hier overheen. Maak
af met de rest van de caramel, pinda’s en verdeel de gesmolten chocolade over het ijs.
5. Zet de schaal minimaal 2 uur terug in de vriezer.
6. Haal de schaal erna uit de vriezer en schep er met een ijsschep bolletjes van. Serveer in een
schaaltje of in een hoorntje.