9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 16:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Nog even 15% korting op alles! Code: SPRING15

Stroopwafel Koffie Muffins

Ff een koffiepauze met deze lekkere Stroopwafel Koffie Muffins? I’m in! Het is net alsof je in je vaste koffie barretje zit… snik.

Put it in your mandje (4 muffins)

30 g Pure Whey Isolate
Stroopwafel Flavour Shots
Vanilla Flavour Shot
90 g amandelmeel
1 tl bakpoeder
75 g Griekse yoghurt
1 ei
1 (afgekoelde) espresso (+- 60 ml)
2 el maple syrup
1 stroopwafel

stroopwafel_koffie_muffins

Zo maak je deze Stroopwafel Koffie Muffins

1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Doe het amandelmeel, de Pure Whey Isolate en bakpoeder samen in een kom. Roer met een garde door elkaar tot er geen klontjes meer inzitten.
3. Voeg de Griekse yoghurt, het ei, de espresso, de Flavour Shots en de maple syrup toe. Roer alles met een garde tot een beslag.
4. Vet een muffin vorm in met bakspray of olie en verdeel het beslag over 4 muffin vormpjes.
5. Hak een stroopwafel in stukjes en verdeel de stukjes over de muffins.
6. Bak in 15 minuten de muffins in de oven en laat ze afkoelen.

Tip: Wanneer je geen koffie lust kun je de espresso vervangen voor 60 ml amandelmelk. Als je in plaats van 4 muffins 6 muffins maakt van het beslag, verkort de baktijd dan iets.

Stroopwafel Koffie Muffins

stroopwafel_koffie_muffins

Ff een koffiepauze met deze lekkere Stroopwafel Koffie Muffins? I’m in! Het is net alsof je in je vaste koffie barretje zit… snik.

Put it in your mandje (4 muffins)

30 g Pure Whey Isolate
Stroopwafel Flavour Shots
Vanilla Flavour Shot
90 g amandelmeel
1 tl bakpoeder
75 g Griekse yoghurt
1 ei
1 (afgekoelde) espresso (+- 60 ml)
2 el maple syrup
1 stroopwafel

Zo maak je deze Stroopwafel Koffie Muffins

1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
2. Doe het amandelmeel, de Pure Whey Isolate en bakpoeder samen in een kom. Roer met een garde door elkaar tot er geen klontjes meer inzitten.
3. Voeg de Griekse yoghurt, het ei, de espresso, de Flavour Shots en de maple syrup toe. Roer alles met een garde tot een beslag.
4. Vet een muffin vorm in met bakspray of olie en verdeel het beslag over 4 muffin vormpjes.
5. Hak een stroopwafel in stukjes en verdeel de stukjes over de muffins.
6. Bak in 15 minuten de muffins in de oven en laat ze afkoelen.

Tip: Wanneer je geen koffie lust kun je de espresso vervangen voor 60 ml amandelmelk. Als je in plaats van 4 muffins 6 muffins maakt van het beslag, verkort de baktijd dan iets.

Ff een koffiepauze

Meer Journals

Een heerlijk zomers dessert. En ook nog eens in een handomdraai gemaakt. We laten jou zien hoe!
Begin de dag goed of heerlijk als tussendoortje. En ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!
Deze heerlijke limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen zijn heerlijk als toetje of vullend ontbijtje.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.