9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 16:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Alleen vanavond 10% kassakorting met de code: HOT10

Vegan Caramel Pudding

Vegan Caramel Pudding… wat wilt een mens nog meer.. Snel klaargemaakt en lang van te genieten. Nomnomnom.. 😄

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
Caramel Flavour Shot
70 g Pindakaas
65 ml amandelmelk + 2 el maïzena
4 el ahornsiroop
225 ml amandelmelk
Snufje zout
1 tl kaneel
15 g pistachenoten

vegan_caramel_pudding_3

Zo maak je deze Vegan Caramel Pudding

1. Mix 65 ml amandelmelk met 2 el maïzena en zet dit even opzij.
2. Verwarm 225 ml amandelmelk in een steelpannetje en voeg hier de erwten eiwit, pindakaas, een paar druppel caramel flavour shot en zout aan toe. Breng dit zachtjes aan de kook.
3. Voeg het mengsel van de amandelmelk en maïzena toe enormer het goed door elkaar met een garde. Laat de pudding 5 minuten koken totdat het dik is. Voeg eventueel extra maïzena toe als het te dun blijft.
4. Voeg als laatste de kaneel toe en meng alles nog een keer goed.
5. Verdeel de pudding over kleine schaaltjes en garneer met pistachenoten.

Tip: wil je liever geen maïzena gebruiken? Kies dan voor bloem of arrowroot.

Vegan Caramel Pudding

vegan_caramel_pudding_3

Vegan Caramel Pudding… wat wilt een mens nog meer.. Snel klaargemaakt en lang van te genieten. Nomnomnom.. 😄

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
Caramel Flavour Shot
70 g Pindakaas
65 ml amandelmelk + 2 el maïzena
4 el ahornsiroop
225 ml amandelmelk
Snufje zout
1 tl kaneel
15 g pistachenoten

Zo maak je deze Vegan Caramel Pudding

1. Mix 65 ml amandelmelk met 2 el maïzena en zet dit even opzij.
2. Verwarm 225 ml amandelmelk in een steelpannetje en voeg hier de erwten eiwit, pindakaas, een paar druppel caramel flavour shot en zout aan toe. Breng dit zachtjes aan de kook.
3. Voeg het mengsel van de amandelmelk en maïzena toe enormer het goed door elkaar met een garde. Laat de pudding 5 minuten koken totdat het dik is. Voeg eventueel extra maïzena toe als het te dun blijft.
4. Voeg als laatste de kaneel toe en meng alles nog een keer goed.
5. Verdeel de pudding over kleine schaaltjes en garneer met pistachenoten.

Tip: wil je liever geen maïzena gebruiken? Kies dan voor bloem of arrowroot.

Nomnomnom

Meer Journals

Een heerlijk zomers dessert. En ook nog eens in een handomdraai gemaakt. We laten jou zien hoe!
Begin de dag goed of heerlijk als tussendoortje. En ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!
Deze heerlijke limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen zijn heerlijk als toetje of vullend ontbijtje.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.