15% BLACK FRIDAY SALE! KORTINGSCODE: BF15

Vegan Cookie Dough

Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Put it in your mandje

Cookie Flavour Shot
30 g Vegan Pea Protein
350 g gekookte kikkererwten
4 eetlepels havermout
4 eetlepels amandelpasta (of pindakaas)
50 g pure chocolade
1/2 theelepel vanille extract
Een mespuntje zout

vegan_cookie_dough_2

Zo maak je deze Vegan Cookie Dough

1. Spoel de kikkererwten goed af voordat je ze gaat gebruiken.
2. Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade in een keukenmachine en mix het tot een dik en romig mengsel. Proef even of het zoet genoeg is. Zo niet, doe er dan nog wat extra druppels Cookie Flavour Shot toe.
3. Hak de chocolade fijn. Doe de stukjes bij het kikkererwten mengsel en roer alles goed door elkaar.
4. Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Enjoy!Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Vegan Cookie Dough

vegan_cookie_dough_2

Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Put it in your mandje

Cookie Flavour Shot
30 g Vegan Pea Protein
350 g gekookte kikkererwten
4 eetlepels havermout
4 eetlepels amandelpasta (of pindakaas)
50 g pure chocolade
1/2 theelepel vanille extract
Een mespuntje zout

Zo maak je deze Vegan Cookie Dough

1. Spoel de kikkererwten goed af voordat je ze gaat gebruiken.
2. Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade in een keukenmachine en mix het tot een dik en romig mengsel. Proef even of het zoet genoeg is. Zo niet, doe er dan nog wat extra druppels Cookie Flavour Shot toe.
3. Hak de chocolade fijn. Doe de stukjes bij het kikkererwten mengsel en roer alles goed door elkaar.
4. Zet het beslag voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je het gaat serveren. Enjoy!Dit is zo’n receptje waarbij je alle spatels en kommetjes aflikt als je klaar bent met kokkerellen. Mooi meegenomen van dit Vegan Cookie Dough recept is dat je hem ook nog zo klaar hebt!

Om je vingers bij af te likken.

Meer Journals

De Gezondheidsraad heeft in Nederland een advies uitgebracht over hoeveel eiwitten we per dag nodig hebben. We leggen je graag uit hoeveel eiwitten jij per dag nodig hebt.
Een van de eerste dingen die sporters geadviseerd krijgen is het nemen van eiwitshakes. Maar heb je wel echt eiwitshakes nodig of kan het anders?
Met deze Pumpkin Baked Oats zet je een feestje op tafel . Snel en gemakkelijk te maken.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.