9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 16:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Alleen vanavond 10% kassakorting met de code: HOT10

Vegan Lava Cake

Hoe lekker ziet dit eruit!? Sprintje naar de supermarkt en bakken maar.. Deze Vegan Lava Cake is echt een topper! 💥

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
1/4 tl Notella Flavour Shot
100 g (glutenvrije) havermeel
70 g kokosmeel
30 g hazelnoten, fijngehakt
40 g kokosbloesemsuiker
3 el cacaopoeder
1 tl bakpoeder
1/2 tl bak soda
Vanille extract
Snufje zout
1 rijpe banaan, gepureerd
1 el appelazijn
175 ml amandelmelk
4 blokjes pure chocolade (10 g per stuk)

vegan_lava_cake_3

Zo maak je deze Vegan Lava Cake

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een middelgroot, ovenbestendig kommetje in met wat kokosolie.
2. Doe havermeel, kokosmeel, fijngehakte hazelnoten, erwten eiwit, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder, bakpoeder, bak soda en een snufje zout in een kom en meng alles goed door elkaar.
3. Voeg de appelazijn, amandelmelk, vanille extract, Notella flavour drops en de geprakte banaan toe en meng alles goed door elkaar.
4. Doe het beslag in een schaaltje en duw de blokjes pure chocolade in het midden van het beslag.
5. Zet het in de oven en bak de lava cake voor 20 minuten in het midden van de oven.
6. Laat de cake voor ongeveer 10 minuten afkoelen voor je het serveert.
7. Snijd de cake open en voilá!

Vegan Lava Cake

vegan_lava_cake_3

Hoe lekker ziet dit eruit!? Sprintje naar de supermarkt en bakken maar.. Deze Vegan Lava Cake is echt een topper! 💥

Put it in your mandje

30 g Erwten Eiwit
1/4 tl Notella Flavour Shot
100 g (glutenvrije) havermeel
70 g kokosmeel
30 g hazelnoten, fijngehakt
40 g kokosbloesemsuiker
3 el cacaopoeder
1 tl bakpoeder
1/2 tl bak soda
Vanille extract
Snufje zout
1 rijpe banaan, gepureerd
1 el appelazijn
175 ml amandelmelk
4 blokjes pure chocolade (10 g per stuk)

Zo maak je deze Vegan Lava Cake

1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een middelgroot, ovenbestendig kommetje in met wat kokosolie.
2. Doe havermeel, kokosmeel, fijngehakte hazelnoten, erwten eiwit, kokosbloesemsuiker, cacaopoeder, bakpoeder, bak soda en een snufje zout in een kom en meng alles goed door elkaar.
3. Voeg de appelazijn, amandelmelk, vanille extract, Notella flavour drops en de geprakte banaan toe en meng alles goed door elkaar.
4. Doe het beslag in een schaaltje en duw de blokjes pure chocolade in het midden van het beslag.
5. Zet het in de oven en bak de lava cake voor 20 minuten in het midden van de oven.
6. Laat de cake voor ongeveer 10 minuten afkoelen voor je het serveert.
7. Snijd de cake open en voilá!

Snijd de cake open en voilá

Meer Journals

Een heerlijk zomers dessert. En ook nog eens in een handomdraai gemaakt. We laten jou zien hoe!
Begin de dag goed of heerlijk als tussendoortje. En ze zijn ook nog eens makkelijk om te maken!
Deze heerlijke limoen-kokos rijstpudding met blauwe bessen zijn heerlijk als toetje of vullend ontbijtje.
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.