9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Voor 17:00 besteld = morgen in huis

Protein Yoghurt Tiramisu

Wil je even echt genieten? Maak dan snel deze Protein Yoghurt Tiramisu. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰

Boodschappenlijstje (4 porties)

1 Vanilla Flavour Shot
30 g Pure Whey Isolate
Cappuccino Flavour Shots
14 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder

yoghurt_tiramisu_ontbijttaartje

Zo maak je deze Protein Yoghurt Tiramisu

1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder, gehakte chocolade en eiwitpoeder en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!

Protein Yoghurt Tiramisu

yoghurt_tiramisu_ontbijttaartje

Wil je even echt genieten? Maak dan snel deze Protein Yoghurt Tiramisu. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰

Boodschappenlijstje (4 porties)

1 Vanilla Flavour Shot
30 g Pure Whey Isolate
Cappuccino Flavour Shots
14 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder

Zo maak je deze Protein Yoghurt Tiramisu

1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder, gehakte chocolade en eiwitpoeder en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!

Net alsof je in een italiaans restaurant zit

Meer Journals

Deze gebakken cottage cheese cheesecake met framboos is een feestje op tafel. Snel en gemakkelijk om te maken.
Ontdek de frisse twist van cottage cheese met dit eenvoudige en heerlijke mousse recept, ideaal voor een lichte afsluiting van elke maaltijd of gewoon als tussendoortje!
Maak een feestje van jouw ontbijt met deze cookies. Gezond en ook nog eens lekker!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.