Wil je even echt genieten? Maak dan snel dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰
Vanilla Flavour Shot
2 Cappuccino Flavour Shots
+- 13 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder
1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder en gehakte chocolade en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!
Wil je even echt genieten? Maak dan snel dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰
Vanilla Flavour Shot
2 Cappuccino Flavour Shots
+- 13 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder
1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder en gehakte chocolade en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!
1 kilo pot
Inclusief tht stickers
Wei-eiwit isolaat shake
Ons best verkochte eiwit
Stel zelf jouw pack samen
Ons best verkochte product
100% creatine monohydraat
Bewezen prestatieverhogend effect
© Personal Protein 2022 – Privacy beleid – Algemene voorwaarden – Retourbeleid – Kennisbank
Gratis verzending vanaf €45 & Elke werkdag om 15:00 verzonden
★★★★★ 9.4 – op basis van 6.243 reviews
Betaal veilig met
Gratis verzending vanaf €45,- Voor 15.00 besteld, morgen in huis
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00
info@personalprotein.nl
Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00
info@personalprotein.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.