9.4 - op basis van 6200+ reviews
Gratis verzending vanaf € 45
Thuisbezorgd of bij een PostNL afhaalpunt
Elke werkdag om 15:00 verzonden
Betaal met iDeal, Bancontact of Credit Card

Alleen vanavond 10% korting! Code: flashdinsdag10

Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje

Wil je even echt genieten? Maak dan snel dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰

Put it in your mandje (4 porties)

Vanilla Flavour Shot
Cappuccino Flavour Shots
+- 13 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder

yoghurt_tiramisu_ontbijttaartje

Zo maak je dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje

1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder en gehakte chocolade en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!

Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje

yoghurt_tiramisu_ontbijttaartje

Wil je even echt genieten? Maak dan snel dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje. Het is net alsof je in een Italiaans restaurant zit… 🇮🇹🍰

Put it in your mandje (4 porties)

Vanilla Flavour Shot
Cappuccino Flavour Shots
+- 13 lange vingers
6 blaadjes gelatine
30 g pure chocolade
600 g Griekse Yoghurt 5% (of magere kwark)
1 el cacao poeder

Zo maak je dit Yoghurt-Tiramisu Ontbijttaartje

1. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Verdeel de lange vingers over de bodem van de springvorm.
2. Week de blaadjes gelatine in koud water en hak de pure chocolade fijn.
3. Verdeel de Griekse Yoghurt over 2 schaaltjes. Doe in 1 schaaltje de vanille shot en roer door. Doe in het andere schaaltje de cappuccino shots, cacao poeder en gehakte chocolade en roer door.
4. Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm deze samen met een eetlepel yoghurt/kwark en een eetlepel water op laag vuur in een pannetje. Verdeel de gelatine over de beide yoghurt schaaltjes en roer goed door met een garde.
5. Verdeel eerst de vanille laag over de lange vingers en vervolgens de cappuccino laag.
6. Zet dit een aantal uur of een nacht in de koelkast.
7. Snijd de randen voorzichtig rondom los met een mes en haal de taart uit de springvorm. Strooi er wat cacaopoeder overheen en snijd de taart in puntjes. Bon Apetit!

Net alsof je in een italiaans restaurant zit

Meer Journals

Is het beter om kwark te eten voor of na dat je gaat sporten? En waarom kun je het beste kwark eten? Lees het hier!
Een lijst van producten waar veel eiwitten in zitten waarmee jij jouw spieropbouw en -onderhoud goed kan verzorgen.
Nog regelmatig horen we de bewering dat een hoge eiwitinname slecht is voor je nieren. In deze blog leggen we uit wat er niet klopt aan deze gedachtegang.  
Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

Start met zoeken

ALLE PRODUCTEN
EIWITSHAKES
FLAVOUR SHOTS
MAALTIJDSHAKES
EIWITREPEN
POST- & PRE-WORKOUT
VITAMINEN
KLEDING & ACCESSOIRES

Nieuwsbrief

Bel ons 020-3039501

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00

Mail ons

info@personalprotein.nl

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.