9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Over Ons

We houden van simpel.
Nutrition moet toegankelijk zijn voor iedereen met een gezonde levensstijl. Of dit nu heel actief is of juist helemaal niet. Wij maken het daarom niet moeilijker dan nodig is, delen onze kennis en geven je advies om je bewust te maken van alle mogelijke voordelen.

about_8

“We zijn hier om de gebruiks standaard van nutrition te verleggen.”

about_10

We produceren bewust. 
Als je gezond wilt leven, wil je ook dat wat je kiest echt goed voor je is. We werken daarom uitsluitend met de meest pure en beste ingrediënten op de markt. Bedacht in Amsterdam, ontwikkeld in onze fabriek in Tilburg, gepersonaliseerd bij jou thuis.

We zijn er voor je.
Wij vinden dat jij zelf bewust moet kiezen voor de nutrition die bij jou past. We zorgen ervoor dat jij weet wat goed voor je is én hoe je het gebruikt. Volledig afhankelijk van jouw persoonlijke doelen & levensstijl.

about_5

“Wij motiveren jou je beste leven te leiden, op jouw voorwaarden.”

about_3

We doen het net even anders.
Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om z’n beste leven te leiden. Iedere dag dagen we onszelf uit om het nog beter te doen en er voor te zorgen dat de wereld om ons heen een stukje mooier wordt. We zijn actief betrokken bij maatschappelijke projecten waar ook jij bij kunt helpen.

We doen het samen.
Wij geloven dat een gebalanceerde levensstijl draait om meer dan een gezond lichaam, namelijk een gelukkig én gezond leven. We geven om jouw geluk, maar ook om de planeet. We doen er dan ook alles aan om samen verspilling tegen te gaan.

about_2

Shop bij onze partners

Reviews

1-5 van 166 beoordelingen
  1. De beker lekt en sluit niet goed.

  2. Ruikt een beetje chemisch, naar anti muggen, volgens mijn kinderen, smaak ook niet fantastisch.

  3. De shots zijn perfect qua smaak en samenstelling. Erg tevreden over. Waardeloze logistiek. Product samen met mijn verstandelijk beperkte dochter besteld voor moederdag. Het product zou 4 mei bezorgd worden dus dacht ik mooi op tijd. Maar helaas pas vandaag op 17 mei binnen gekregen. Een van de redenen was dat een van de smaken was uitverkocht terwijl dit meestal op de site al staat aangegeven. Voor t eerst zo teleurgesteld in jullie terwijl ik al ruim twee jaar vaste klant ben.

  4. Te chemische smaak

  5. Helaas geen goede ervaring mee

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.