9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

PartnerS

In 2017 besloten we om de markt van eiwitshakes op te schudden. Jaarlijks verdwenen er duizenden kilo’s eiwitpoeder in de vuilnisbak, doordat je als gebruiker een grote pot kocht in één smaak die je na tien shakes zat was. Heel erg zonde en alles behalve duurzaam. Laat staan dat je als gebruiker een idee had wat voor spul je naar binnenwerkt en of dit wel het beste voor je is.

We ontwikkelden als eerste speler op de markt een neutraal eiwitpoeder die je zelf smaak geeft met één van onze 35+ verschillende Flavour Shots. Zo bepaal jij als gebruiker iedere dag zelf de smaak van jouw shake en zit je nooit meer van aan saaie shakes in één smaak.

pp_partner_3

GRATIS SAMPLE

Ben je benieuwd naar ons unieke concept en wil je ervaren hoe het in om je eigen eiwitshake smaak te geven? Als club kun je eenmalig een gratis sample pakket aanvragen.

Button: Gratis sample aanvragen
(e-mailadres achterlaten voor info)

(kiyoh reviews)

HET PROBLEEM

Ben je benieuwd naar ons unieke concept en wil je ervaren hoe het in om je eigen eiwitshake smaak te geven? Als club kun je eenmalig een gratis sample pakket aanvragen.

Button: Gratis sample aanvragen
(e-mailadres achterlaten voor info)

(kiyoh reviews)

pp_partner_4
pp_partner_2

DE OPLOSSING

We hebben dit probleem opgelost door speciale Flavour Pumps (het grote broertje van de Flavour Shots) te ontwikkelen. Als club kun je een super groot assortiment aan smaken aanbieden, maar hoef je in essentie maar één eiwitpoeder in te kopen. Zeg maar doei tegen de verspilling en het weggooien van geld! 

✓ Geen grote voorraden meer
✓ Veel efficiënter kunnen inkopen
✓ Een rijk en gevarieerd aanbod aan shakes

PARTNER PORTAL

In 2023 hebben we ons nieuwe platform gelanceerd, Partner Hub. Het online platform waarbij je onze producten zakelijk kunt bestellen, tegen een scherp en gereduceerd tarief. Als partner kun je gemakkelijk en snel inkopen en wij zorgen ervoor dat alle producten binnen 1-2 dagen op jouw club staan.

Button: Meer informatie ontvangen?

[e-mailadres achterlaten voor info ]

[meer over Personal Protein?]
https://www.personalprotein.nl/over-ons/

pp_partner_7
pp_partner_6

ONS NETWERK

Ons partner netwerk bestaat inmiddels uit 150+ verschillende sportscholen, crossfit boxen, boxscholen, boutique clubs, beauty salons en studio’s verspreid over het hele land. We zijn altijd opzoek naar nieuwe partners en hebben op dit moment 2 nieuwe plekken beschikbaar.

Laat hieronder je e-mailadres achter en we nemen binnen 48 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is altijd vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Button: Toegang tot ons Partner Hub?

[e-mailadres achterlaten voor info]

[review blok met 3 reviews van gyms]

SHAKEN & RESELLEN

Het aanbieden van een lekkere shake aan leden van jouw club zien wij als een service product. Je kunt direct in zijn of haar behoefte voorzien en hebt even kort contact. Maar niet iedereen heeft zin en tijd om te blijven hangen.

Speciaal voor hun kun je als club ook al onze producten resellen. Jouw lid betaalt geen verzendkosten en kan het direct meenemen. Als club zorg je voor een extra inkomstenstroom en kun je meerwaarde bieden voor al jouw leden.

✓ Geen verzendkosten voor jouw lid
✓ Een extra stroom aan inkomsten voor jouw club
✓ Extra service voor jouw lid

Button: Prijzen en marges van onze producten ontvangen?
[e-mailadres achterlaten voor info]

pp_partner_1
pp_partner_5

INSTALLATIE SERVICE

Als we jouw club definitief toelaten tot ons partner netwerk, komen we bij je langs om onze producten te installeren. Je ontvangt daarbij een marketing pakket, die je helpt om jouw leden kennis te laten maken met Personal Protein en ze direct te activeren. Daarnaast geven we een training aan jouw (bar)personeel om het concept goed uit te leggen, zodat zij dit weer goed door kunnen communiceren.

Button: Meer informatie ontvangen?
[e-mailadres achterlaten voor info]

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.