9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Caseine Eiwitten

Caseine eiwitten zijn zuivel eiwitten die uit melk gewonnen worden. Caseine heeft andere functionele eigenschappen dan bijvoorbeeld onze whey isolaat en whey concentraat. Anders dan bij de laatst genoemde eiwitten verzorgen caseïne eiwitten een langzame, langdurige en constantie afgifte van aminozuren aan het lichaam. Dit is gelijk ook het grootste verschil; whey isolaat- en concentraat staan er juist om bekend snel opgenomen te worden in het lichaam en in een korte periode een boost aan aminozuren te verzorgen. 

 

Caseine voor duursporters

Door deze langdurige, gefaseerde afgifte van aminozuren is dit eiwit type uitermate geschikt voor duursporters. Omdat duursporters gedurende lange tijd moeten presteren en soms uren lang geen voedingsstoffen binnen krijgen kan een shake caseïne shake ervoor zorgen dat je lichaam tijdens deze lange periode wél voorzien wordt van de broodnodige aminozuren om optimaal te kunnen presteren. 

Caseine shake voor het slapen gaan

De caseïne shake wordt ook wel de ‘’night protein shake’’ genoemd. Eigenlijk een beetje om dezelfde reden als hierboven. Een caseïne shake zorgt ervoor dat je lichaam voorzien wordt van aminozuren tijdens de langste periode dat je lichaam geen voedingsstoffen binnen krijgt. Je slaap natuurlijk. Makkelijk wordt het dus niet: jij slaapt, en je spieren herstellen zich. Bestel vandaag nog de night protein shake.

Wil je weten hoe het kan dat eiwitten van elkaar verschillen en dus verschillende functionele eigenschappen hebben? Klik dan hier.

about_8

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.