9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Whey isolaat

Whey isolaat is wei eiwitpoeder met een eiwitgehalte van 90% of meer. Dit betekent dat 90% of meer van het poeder écht alleen uit eiwit bestaat. Veel eiwitpoeders worden gefilterd tot een eiwitgehalte van rond de 80%, maar bij whey isolaat heeft er nog een extra filtratie plaatsgevonden om het eiwitpoeder nóg verder te strippen van alles wat geen eiwit is. Dat betekent dus dat er nóg meer vet- en koolhydraten zijn weggefilterd. Deze extra stap is kostbaar en daarom is onze whey isolate een stukje duurder dan de pure whey (80% eiwit). 

Het grote voordeel van eiwitten

De inname van voldoende eiwitten biedt tal van gezondheidsvoordelen. Er zijn veel verschillende soorten eiwitten met verschillende functionele eigenschappen. Zo kunnen eiwitten die uit wei worden onttrokken (whey protein) het herstel- en behoud van spierweefsel ondersteunen.

pp_pure_whey_isolate.png
eiwitten

Kort samengevat 5 voordelen van onze whey isolaat eiwitpoeder

1. Onze whey isolaat produceren en bewerken wij zelf op onze eigen productielocatie in Nederland, dit betekent dat het product aan alle strenge kwaliteitseisen voldoet die kenmerkend zijn voor de Nederlandse zuivelindustrie. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van het eiwitpoeder constant houden en bewaken. 

2. Het eiwitpoeder lost extreem goed op. Geen klonten of andere gekke substanties in je mond tijdens het drinken van je eiwitshake. 

3. Het product heeft een hoog leucine gehalte. Dit is een BCAA dat een primaire rol vervult bij de spiereiwitsynthese en het spierherstel bevordert. 

4. Bereid je voor op een heerlijke romige eiwitshake. In tegenstelling tot de plantaardige eiwitpoeders die vaak heftiger qua smaak zijn is onze whey isolaat neutraal en super goed om smaak te brengen met onze verschillende flavour shots

5. Een eiwitshake met een eiwitgehalte van ruim 90% en vrijwel geen vet- en koolhydraten. Een perfect eiwitpoeder voor afvallen. 

Onze Pure Whey Isolate

Pure Whey Isolate is een perfect eiwitpoeder voor iedereen die op zoek is naar een rijke aanvulling op de eiwitinname zonder vet- en koolhydraten binnen te krijgen. Deze eiwitshake is zowel populair bij mensen die op professioneel niveau sporten als bij mij mensen die op een bewuste manier met hun gezondheid bezig zijn. Deze eiwitshake is dus ook voor jou!

Eiwitten kopen? Kies voor Personal Protein.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.