9.4/10 uit 7500+ reviews
Gratis verzending vanaf €45
Thuisbezorgd met PostNL
Voor 21:59 besteld = morgen in huis

Vegan protein bar

Wanneer je een veganistische levensstijl hebt kan het een behoorlijke uitdaging zijn om alle eiwitten binnen te krijgen die jouw lichaam op een dag nodig heeft. Dit is al helemaal het geval wanneer je een actieve/sportieve levensstijl hebt en die eiwitbehoefte nog wat hoger is dan normaal. De levensmiddelen die de meeste eiwitten bevatten zijn in veel gevallen dierlijk (vlees, vis, zuivel). 

Gezond en snel: een eiwitreep

Een eiwitreep wordt als een handig middel gezien om jouw lichaam te voorzien van eiwitten wanneer het daar het meest om vraagt. Helaas worden eiwitrepen al snel te droog door het eiwitpoeder dat erin verwerkt zit of krijgen veel mensen er bijvoorbeeld maagklachten van doordat er ingrediënten van slechte kwaliteit in verwerkt zijn. Het is dus ook een flinke uitdaging voor de producent om de juiste ingrediënten te vinden en hierin een goede balans aan te brengen, laat staan als je alleen maar plantaardige ingrediënten gebruikt. Plantaardige eiwitpoeders hebben in bijna alle gevallen een uitgesproken en overheersend smaakprofiel wat niet iedereen prettig vindt. 

pp_vegan_protein_bar_pack_2.png
pp_vegan_eiwitreep_chocolade_open.png

Misschien is het je al opgevallen dat plantaardige eiwitrepen over het algemeen een lager eiwitgehalte per reep hebben dan eiwitrepen met zuivel eiwitten. Het is simpelweg niet mogelijk om net zo veel eiwitten in een plantaardige eiwitreep te verwerken als we bij onze andere eiwitrepen doen omdat de reep dan niet weg te kauwen zou zijn en waarschijnlijk uit elkaar zou vallen. 

De voordelen van onze plantaardige eiwitreep op een rijtje

1. 11.4 gram eiwit per eiwitreep 

2. Makkelijk te verteren 

3. Vrij van lactose en gluten

4. Coating van pure chocolade 

5. Perfecte plantaardige tussendoortje 

Bestel vandaag nog onze plantaardige eiwitreep: de Vegan Choco Gusto Bar.

Is deze plantaardige eiwitreep iets voor mij? 

Deze eiwitreep is geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil genieten van een eiwitrijk tussendoortje. Eiwitten zijn onder andere essentieel voor het herstel en de instandhouding van spierweefsel en deze plantaardige eiwitreep is daarmee goede aanvulling op een goed en gevarieerd voedingspatroon. 

Er komt meer lekkers aan. De komende tijd zullen wij ons assortiment aan plantaardige eiwitrepen gaan uitbreiden zodat je net als bij onze eiwitpoeders lekker kan variëren. We’ll keep you posted!

Eiwitrepen kopen? Kies voor Personal Protein.

pp_doos_vegan_eiwitrepen_chocolade.png.png

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting.

Je bent daarmee als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en informatieve blogs.

nieuwsbrieF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerstvolgende bestelling.